KijkopDrimmelen licht uit: Madese Hockeyclub

Op de eerste dag van deze nieuwe week lichten we weer een sportclub uit: de Madese Hockeyclub. Alweer 42 jaar draait deze vereniging mee en is daardoor niet meer weg te denken uit het Madese verenigingsleven.

Met zo'n 450 leden, jong en oud, is de club levendig en gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand samen. Mede dankzij de inzet van leden en hun ouders, die zich inzetten achter de bar, als trainer, coach of scheidsrechter, groeit de club steeds verder als veilige familieclub. Ook kenmerkt MHC zich als toegankelijk voor iedereen. Zo hebben zij in september 2018 een rolstoelvriendelijke entree aangelegd, is de bestrating aangepakt en zijn de speelvelden alsmede de paden om de velden geheel rookvrij. Alleen op het terras bij het clubgebouw wordt roken nog gedoogd. Het officiële adres van de club is Schietberglaan 12, maar de ingang zit aan de Kievitstraat, waarbij gebruik kan worden gemaakt van hetzelfde parkeerterrein en entree als de tennisvereniging.

Wist u dat MHC dit jaar geen nieuwjaarsreceptie heeft gehouden, maar het seizoen start middels een high tea op 17 maart aanstaande? Vanaf die periode is het tevens voor vriendjes en vriendinnetjes mogelijk om mee te komen trainen. Op de Facebookpagina wordt u op de hoogte gehouden van exacte data en tijden. 

Wilt u meer informatie over Madese Hockeyclub, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/madese-hockey-club.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel