KijkopDrimmelen licht uit: Grondverzet- en Loonbedrijf Gebr. de Jong in Hooge Zwaluwe

Vandaag lichten we een ondernemer uit waarvan het werkgebied verder reikt dan onze gemeente: Grondverzet- en Loonbedrijf Gebr. de Jong uit Hooge Zwaluwe. Hoewel gevestigd in onze gemeente, is dit loonbedrijf actief in de gemeenten Drimmelen, Moerdijk, Oosterhout, Breda en directe omgeving. Dankzij het eigen wagenpark, zijn de mannen van De Jong zeer breed inzetbaar en is hun expertise gevarieerd.

Zo is Gebr. de Jong gespecialiseerd in het verhuren van machines die ingezet worden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Of het nu gaat om tractoren, kranen, shovels of een dieplader, alle machines worden vanuit het eigen wagenpark geleverd. Gebr. de Jong is inzetbaar bij het inkuilen en persen van maïs of gras, of zetten hun machines in voor het inzaaien van alle soorten graan of, na de maïsoogst, voor vanggewas. Ook voor vrijwel alle grondbewerkingen kunt u bij hen terecht, zoals frezen, cultivatoren, woelen en ploegen.

Wist u dat Gebr. de Jong ook containers levert die u bij een verbouwing, bij het slopen of het afval storten zeer goed kunt gebruiken? En wanneer het buiten koud en glad is of dreigt te worden, zetten de mannen van De Jong een strooicombinatie in achter een tractor. Op die manier zorgen zij ervoor dat fietspaden en terreinen goed begaanbaar blijven.

Nieuw bij Gebr. de Jong is het mini loonwerk. Dankzij deze aparte tak binnen het bedrijf, kunnen zij de beste verzorging bieden voor het gazon in uw tuin. Zij kunnen uw gazon namelijk herstellen door middel van het opnieuw in te zaaien of zelfs door te zaaien in geval van kale plekken. Wanneer uw gazon te maken heeft met viltvorming (iets wat bij de beste tuinierders ook gebeurt), vormen dode grassen en mossen een laag in het gazon waarna het langzaamaan verstikt. Water wordt niet meer opgenomen en licht en lucht kunnen niet meer tot het gras doordringen. Gebr. de Jong verticuteert uw gazon, hierdoor verwijderen zij de viltlaag en wordt het mos en onkruid direct meegenomen. Uw gazon zal weer kunnen ademen en zich kunnen herstellen. 

Wilt u meer informatie over Grondverzet- en Loonbedrijf Gebr. de Jong, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/grondverzet-en-loonbedrijf-gebr-de-jong.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel