KijkopDrimmelen licht uit: Ons Dorpshuys in Drimmelen

Vandaag vervolgen we onze reeks uitgelichte artikelen met een ondernemerspaar waarbij nogal wat ontwikkelingen gaande zijn: Ons Dorpshuys in Drimmelen. Of je er nu komt om te sporten, voor een praatje, voor een evenement of voor uw eigen feestje, bij Ons Dorpshuys is het altijd gezellig en het wordt dan ook niet voor niets dé huiskamer van Drimmelen en omstreken genoemd.

De sportzaal biedt ruimte aan vele sportverenigingen, van yoga tot aerobics, waarbij zij gebruik mogen en kunnen maken van de volledige sportzaal inclusief het materiaal. Er zijn tal van mogelijkheden dankzij de gekeurde sportfaciliteiten, evenals de belijning voor diverse balsporten. Ook wordt er van het biljart graag gebruik gemaakt, zowel door de biljartclub als door recreanten die een gezellig potje willen biljarten. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor verenigingen om een ruimte te gebruiken, dus bent u nog op zoek, neem dan gerust eens contact op met Ons Dorpshuys. 

Ook voor uw feesten en partijen kunt u bij Ons Dorpshuys terecht. Zij maken van elke gelegenheid een moment om nooit te vergeten, zorgen voor u en voor uw gezelschap én zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Drankjes, hapjes, broodjes of een uitgebreid buffet, vegetarische gerechten en/of speciale dieetvereisten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het oog wil ook wat en daar zorgt de ligging van Ons Dorpshuys voor. Met een uitzicht over het pittoreske Herengrachtje, met het bruggetje naar het kerkje, met de nostalgische aken De Drie Gezusters en Amalia, is het op het terras van Ons Dorpshuys heerlijk vertoeven. 

Wist u dat uitbaters van Ons Dorpshuys, Anita en Mario, op 13 september 2018 ook het pand grenzend aan het gemeenschapshuis hebben aangekocht en zij daar een pension zullen vestigen? Voormalige basisschool 't Klaverblad wordt door eigen hand omgebouwd tot De IJsvogel met in totaal vier kamers voor twee tot vier personen, ieder met eigen badkamer en eigen tuintje. Inmiddels is de laatste fase van de verbouwing van het pension aangebroken en wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. Zonder onvoorziene omstandigheden, wordt Pension De IJsvogel midden april officieel in gebruik genomen. 

Wilt u meer informatie over Ons Dorpshuys, zoals contactgegevens en meer foto's, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/ons-dorpshuys.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel