KijkopDrimmelen licht uit: Schildersbedrijf J. Smits in Made

Vandaag lichten we een onderneming uit die van generatie op generatie wordt doorgegeven: Schildersbedrijf J. Smits in Made. Schilder-, glas- én behangspecialisme voor interieur en exterieur is bij de familie Smits letterlijk met de paplepel ingegoten. Naast het schildersbedrijf, zijn zij ook dé verfspeciaalzaak en kunt u bij hen terecht voor kleuradvies en voor het mengen van verschillende merken.

Het bedrijf is opgericht door Johannes Smits, aan de Nieuwelaan 6 in Made. Na Johannes is de zaak overgenomen door Ad Smits en wordt sinds 1985 bestuurd door Johan en Wilma Smits, nog steeds aan de Nieuwelaan. Een totaal van meer dan 95 jaar aan ervaring, maakt dat zij u deskundig advies over de producten, merken en diensten kunnen geven. Samen met u maken zij een passend plan. In de ruime winkel vindt u een breed assortiment aan professionele producten voor zowel de vakman als de doe-het-zelver. Ook staan er twee computergestuurde mengmachines, waarmee prachtige kleuren voor u kunnen worden gemengd.

Kwaliteit en service hebben vanaf het begin af aan al hoog in het vaandel gestaan. De materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle relevante eisen. Maar in de afgelopen jaren is het niet meer alleen bij verf en behang gebleven. Bij Schilder Smits kunt u tegenwoordig ook terecht voor kleine meubels en woonaccessoires. Van krukjes tot poefjes en van windlichten tot stolpen, bij Smits in de showroom staat een uitgebreid assortiment die uw huis tot een sfeervol thuis kunnen maken. 

Wist u dat Schilder Smits nu een leuke winactie heeft?
Bent u niet gelukkig met de kleursamenstelling van of in uw woning? Stuur dan nu een foto van uw woning of de ruimte die wel toe is aan verandering, met korte uitleg waarom het wel eens anders mag. Onder de ingestuurde foto's verloot Smits een compleet kleuradvies op maat! Stuur deze foto vóór 1 maart naar schildersbedrijfjsmits@planet.nl

Wilt u meer informatie over Schildersbedrijf J. Smits, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/schildersbedrijf-j-smits.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel