KijkopDrimmelen licht uit: TTV Ruitersvaart

Vandaag vervolgen we onze reeks uitgelichte artikelen met een sportvereniging: TTV Ruitersvaart. TTV, wat staat voor Terheijdense Tennisvereniging, is al vanaf de start van KijkopDrimmelen bij ons aangesloten en is een actieve vereniging met zo'n 250 leden, waarvan 25 jeugdleden. Bij Ruitersvaart liggen zes tennisbanen met kunstgras, zodat er in principe het hele jaar getennist kan worden. De verlichting mag daarnaast branden tot 23.00 uur, dus ook in de avonduren kan er een balletje geslagen worden. 

Met de vorst in de grond en de sneeuw op de baan, heeft Ruitersvaart afgelopen weken wat tegenslagen gehad, maar zodra het enigszins verantwoord is, worden de woorden 'Het giet aon' geroepen en gaan de banen direct open. Spelen kan met een medetennisser of tijdens een les bij de ervaren trainer die u kunt bijscholen op ieder niveau. 

De vereniging heeft daarnaast competitieteams, die aan de voorjaars-, najaars- en wintercompetitie van de KNLTB meedoen. Voor de jongere jeugd is de competitie voor tenniskids groen, oranje, rood. Ook worden er gedurende het jaar toernooien georganiseerd waaraan de leden mee kunnen doen en introducés zijn toegestaan. In week 34 wordt bijvoorbeeld altijd het Open Toernooi (25+ dubbeltoernooi) georganiseerd, waaraan graag wordt deelgenomen vanwege de gezelligheid en de vele niveaus waarop meegedaan kan worden. Ook het Vriendjes en Vriendinnetjes toernooi en het Senioren toernooi zijn succesvolle competities.

Wilt u meer informatie over TTV Ruitersvaart, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/ttv-ruitersvaart.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel