Omroep Drimmelen opent nieuwe studio in De Zonzeel Hooge Zwaluwe

Vanmiddag opende Omroep Drimmelen officieel haar nieuwe studio in Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe. Onder grote belangstelling, zowel van publiek als politiek, hield wethouder Harry Bakker een openingsspeech, waarna hij bloemen en een lijst met foto's van gemeentelieden die te gast zijn geweest bij de lokale TV overhandigde.

Niet alleen middels televisieuitzendingen, maar ook middels radio, kabelkrant en sociale media houdt Omroep Drimmelen de inwoners van onze gemeente op de hoogte van wat er gebeurt. Stichting Lokale Omroep Drimmelen stond nog niet zo lang geleden centraal in ons uitgelicht artikel, welke u kunt lezen door hier te klikken

De omroep mocht vanmiddag tevens een cheque ontvangen t.w.v. € 500,00 van de Stichting Triathlon Evenementen Midden & West-Brabant. Ook liep Johan namens de Rabobank de gloednieuwe studio binnen, met onder zijn arm een cheque van het Stroomversnellingsfonds t.w.v. € 2000,00.

Ontmoetingscentrum De Zonzeel is voor de huisvesting van de omroep verbouwd. De omroep heeft naast een lift, die vanmiddag officieel geopend werd door Diana Smits, ook een eigen entree gekregen, zodat zij gebruik kunnen maken van de toiletgroepen zonder daarvoor bij De Zonzeel binnen te hoeven. De gang naar die toiletgroepen eindigt in het nieuwe Kleine Cafeetje. Uitbater Paul Reniers feliciteert, evenals de redactie van KijkopDrimmelen, de omroep van harte met hun mooie, nieuwe locatie!

Beelden bij dit artikel