KijkopDrimmelen licht uit: Wielertrimclub Wagenberg

Vandaag lichten we een sportclub uit, die op dit moment als het goed is onderweg is: Wielertrimclub Wagenberg. Iedere zondagochtend rond de klok van 09.30 uur vertrekken zij voor een wielerrit door de omgeving. Afhankelijk van het weer is dat een langere of een kortere en wordt het echt te gortig verplaatsen enkele leden zich naar het indoor-fietsen. Iedereen die graag recreatief fietst, op racefiets, mountainbike of ieder ander soort fiets, kan zich aansluiten bij de wielertrimclub.

Bij de wielerclub staat plezier voorop maar is prestatie wel een motiverende factor. Of men nu de eigen conditie wil verbeteren of een toertocht wil volbrengen, bij de club staat alles in het teken van sámen beleven. In de zomerperiode wordt er voornamelijk op de weg gereden, waarbij sommige leden zelf op een wereldfiets of tandem fietsen. Gedurende de winterperiode wordt de aandacht verlegd naar voor sommige leden het binnen fietsen in de vorm van spinning of wordt de racefiets verruild voor de mountainbike om te toeren door de bossen, altijd onder het motto samen uit samen thuis.

Wilt u meer informatie over Wielertrimclub Wagenberg, zoals contactgegevens en een link naar de Facebookpagina, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/wielertrimclub-wagenberg.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!