KijkopDrimmelen start 2017 met daverende actie voor verenigingen en stichtingen

Een website kost geld en als je die laat onderhouden, extra geld. Dat kan behoorlijk drukken op de clubkas van jouw vereniging of club. Een ander feit is dat een website meestal niet erg vaak wordt bezocht. Als je jullie website niet regelmatig bijhoudt, lopen de bezoekersaantallen absoluut snel achteruit.

Bij KijkopDrimmelen mogen verenigingen, clubs, stichtingen en alles wat niet commercieel is, gratis hun website onderbrengen. Deze website noemen we bij KijkopDrimmelen een profielpagina en als je wilt, richten wij die alvast – ook helemaal gratis – voor jullie in.

Op een profielpagina zet je de doelstelling van je vereniging, contactgegevens en alle informatie die jij belangrijk vindt. Ook foto's kun je onbeperkt plaatsen op je profielpagina zoals van je clubhuis, het bestuur, een terrein en nog veel meer.

Naast deze profielpagina sponsort KijkopDrimmelen ook een communicatieabonnement. Hiermee kun je alles publiceren (communiceren) wat je maar wilt. Verslagen van activiteiten, wedstrijden, uitjes, oproepen en aankondigingen voor optredens of leden enzovoorts en je mag er ook onbeperkt foto's bij plaatsen.

Dit communiceren moet je uiteraard wel zelf verzorgen. Het systeem achter KijkopDrimmelen is zeer geavanceerd maar ook zeer gebruiksvriendelijk. In een paar stappen is iets publiceren een fluitje van een cent. Zoek iemand binnen jouw vereniging die dit voor zijn rekening neemt en al moeten wij het honderd keer voordoen, doen wij dat. Gratis!

KijkopDrimmelen is nog jong, (we vieren onze eerste verjaardag op 2 mei a.s.) maar met een profielpagina met een communicatieabonnement bereik je duizenden inwoners uit Drimmelen. Op ons platform hebben we dagelijks tussen de 250 en 1500 bezoekers met uitschieters naar 4000 bezoekers per dag!

Berichten worden al snel een paar duizend maal bekeken met als record een bericht dat door maar liefst ruim 17.000 personen werd bekeken! Het geavanceerde systeem koppelt ook alles automatisch door naar Facebook en Twitter en een selectie verschijnt in onze gratis nieuwsbrief die leden van KijkopDrimmelen ontvangen.

Natuurlijk heeft KijkopDrimmelen ook enkele 'spelregels' bij deze gratis service voor verenigingen en clubs. Zo komen alléén niet commerciele organisaties uit de gemeente Drimmelen in aanmerking voor een gesponsorde profielpagina met communicatieabonnement. KijkopDrimmelen is namelijk écht een platform vóór en dóór Drimmelen. Onze nieuwsberichten beperken zich ook alléén tot gemeentelijk nieuws of nieuws dat de gemeente en inwoners aangaat. Algemeen nieuws kun je namelijk overal wel lezen / vinden. Door op ons platform te communiceren, bereik je dus precies je doelgroep. Dat geldt uiteraard ook voor onze adverteerders. 

De overige 'spelregels' krijg je van ons toegezonden als je je vereniging, stichting of club aanmeldt voor een gratis profielpagina met onbeperkt communicatieabonnement. Deze spelregels hebben voornamelijk betrekking op niet toegestane teksten zoals discriminerend, godslasterlijk, reclameuitingen, opruiend etc.

Aanmelden voor deze daverende sponsoractie van KijkopDrimmelen kan via het formulier op ons platform:
http://www.kijkopdrimmelen.nl/sponsoring

Meer info verkrijgbaar via de mail op: info@kijkopdrimmelen.nl