Klaar voor de start…

Een jarenlange traditie is toch wel de Nieuwjaarsduik. Weg met het oude jaar, het oude zweet en leed. Fris je poriën op met een letterlijke frisse duik het nieuwe jaar in! Let op, dit jaar gaat de duik van Lage Zwaluwe niet door, maar in Terheijden en Drimmelen-dorp kunt u wél terecht voor een heerlijk koud bad!

In Terheijden klinkt om 13.30 uur het startschot van de Nieuwjaarsduik bij de ijsclub aan de Laakdijk. Vanaf 13.00 uur is een ieder al van harte welkom in het clubhuis 't Houterom, waar je kunt genieten van een broodje Unox en oliebollen, er liggen Jumbo-mutsen klaar en er is natuurlijk één en al gezelligheid. De deelnemers krijgen daarnaast ook nog een Unox-muts, erwtensoep en natuurlijk een medaille, nádat zij het nieuwe jaar tegemoet zijn gedoken. De deelnemer met de leukste outfit ontvangt daarnaast twee gratis consumpties! De warming-up in Terheijden wordt verzorgd door de mannen van To The Max Gym.

In Drimmelen-dorp klinkt om 14.00 uur het startschot van de Nieuwjaarsduik aan de Marinaweg 50. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op het strandje voor een kop warme chocomel en worden de Unox-mutsen uitgedeeld. Om 13.30 uur start de officiële warming-up waarna om 14.00 uur iedere deelnemer het nieuwe jaar induikt. Na het behalen van een nat pak, staat er voor iedere duiker een kop erwtensoep klaar en kun je je oorkonde in ontvangst nemen. Deelname aan de duik in Drimmelen-dorp kost € 5,00 (dit is inclusief de chocomel, de erwtensoep en de oorkonde).