You Should Be Dancing presenteert: Top 2000 a GoGo voor De Wilgenband

Niels van Meggelen en John de Heijde, initiatiefnemers van de Top 2000 a GoGo van dit jaar, draaien vier avonden lang vinylplaten uit de top 2000. Vanavond is de aanvangsavond en burgemeester Gert de Kok opent op eigen, ludieke wijze het muziekevenement. 

Aan iedere bezoeker wordt een symbolisch entreebedrag gevraagd van € 2,00. Daarnaast kan men bieden op nummers die ze graag willen horen. Biedingen kunnen zo hoog of zo laag zijn als men zelf wilt, maar diep in de buidel tasten is geen schande de komende vier avonden, want de totale opbrengst komt ten goede van De Wilgenband. De Wilgenband is een initiatief voor mensen met een verstandelijke beperking, die in de muziek hun uitlaatklep en socialiteit vinden. 

Niet alleen DJ's Niels en John zullen de muziek verzorgen, zij krijgen medewerking van talloze artiesten, zoals o.a. Marco Kanters, Willem de Wijs, Collin, Pascal, Redeker, The Billy's, Lizz van der Veeken, Joyce van Geel, Leen Zijlmans, Robert Toebak en Ed Keller. De laatste 25 nummers worden op zaterdagavond live ten gehore gebracht door de band Reunion. In het Barretje van De Korenbeurs zullen zowel de muziek als de glazen klinken en is iedereen van harte uitgenodigd om te genieten van de Top 2000 a GoGo en om De Wilgenband een warm hart toe te dragen.

O enne, natuurlijk zal KijkopDrimmelen ook aanwezig zijn!

Foto 1: De Wilgenband, foto KijkopDrimmelen.nl
Foto 2: Niels van Meggelen (links) en John de Heijde, foto Roos de Heijde