Herinnering: Maak nú nog kans op de twintigste maandprijs!

Vrienden, likers en volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts drie dagen wordt de twintigste maandprijs verloot:

We geven 30 december namelijk een felgroene looptractor t.w.v. € 50,00 weg, verzorgd door en mét bestickering van Loonbedrijf Gebr. de Jong uit Hooge Zwaluwe!

Papa's en mama's van alle stoere jongens opgelet: deze Agrokid 230 looptractor is een musthave voor uw kleine man. Meespelen met de 'grote jongens' kan op deze minitractor maar al te goed. In de huiskleur van Gebr. de Jong en natuurlijk met originele bestickering van het loonbedrijf, waant de kleine zich al even in de grote mannenwereld. Enne, deze tractor is natuurlijk ook voor alle stoere meiden een musthave!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!
LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl) en LIKE en DEEL het oorspronkelijke bericht (te vinden via deze link https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/538707976463371 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.