Burgemeester Gert de Kok geeft startschot Top 2000 a GoGo in Made

Zojuist heeft burgemeester Gert de Kok het plaotje opgezet van Rod Stewarts 'I don't want to talk about it'. Dat gebeurde in de Korenbeurs in Made en was de start van vier avonden Top 2000 a GoGo. De opbrengst komt geheel ten goede van De Wilgenband. Peter, Joke en Betsie waren namens het bestuur van De Wilgenband aanwezig en Betsie gaf in haar openingsspeech aan te hopen op een mooie opbrengst waar wellicht nieuwe shirtjes met korte mouwen voor aangeschaft kunnen worden.

Bij de entree van het Barretje staat een kluis waar een minimale entree van € 2,00 in kan worden gedoneerd. Daarnaast kan iedere bezoeker bieden op liedjes die zij graag willen horen, 2000 liedjes draaien binnen vier avonden is namelijk niet te realiseren. Elke avond treden er artiesten op, die dit overigens geheel belangeloos doen, en zij worden technisch ondersteund door Frank Dingenouts van FD Sound uit Made, die dit óók geheel belangeloos doet. Diverse sponsors hebben het evenement mogelijk gemaakt en de etaleurs van Jola Mode hebben de aankleding geheel in stijl verzorgd. 

De eerste en tevens de jongste artiest was de 17-jarige Liz van der Veeken die Sam Smith's 'I'm not the only one' loepzuiver ten gehore bracht. Het toegestroomde publiek kon (en kan nog tot 00.00 uur!) ook genieten van Wim Florack, Dirk Drost, Robert & Anike, Leen Zijlmans en Robert & Joyce.

Wanneer u vanavond geen kans meer ziet om naar de Korenbeurs te gaan, is het ten zeerste aan te raden om dat morgen (27-12), overmorgen (28-12) of zaterdag (30-12) wél te doen. U kunt dan terecht tussen 18.00 en 00.00 uur om te luisteren naar en te genieten van de Top 2000.