Koninklijke onderscheiding voor wethouder Jürgen Vissers

Zojuist heeft wethouder Jürgen Vissers uit handen van burgemeester Gert de Kok een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Dit gebeurde aan het begin van de algemene ledenvergadering van zijn partij Groen Drimmelen. Een compleet verraste Jürgen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vissers is van 16 maart 2006 tot en met april 2018 raadslid geweest van de gemeente Drimmelen, een periode van 12 jaar dus. Per 9 mei 2018 is hij tevens benoemd tot wethouder. Daarnaast is Jürgen van 1998 tot 2014 vrijwilliger geweest bij voetbalvereniging Madese Boys, waar hij trainer, jeugdleider en jeugdscheidsrechter is geweest. Ook draaide hij de laatste jaren bestuurskamerdiensten, iets waarvan Gert de Kok zich overigens af vroeg wat dit precies inhield. Met een 'dat leg ik je nog wel uit', kreeg Vissers de lachers op zijn hand. 

Op de eerste foto bij dit artikel ziet u Jürgen met zijn familie, die hem totaal verrasten toen zij de zaal kwamen binnengelopen. Op de tweede en derde foto ziet u dat verraste gezicht van Jürgen, twee foto's waarvan wij het niet konden laten deze te plaatsen! Wij feliciteren Jürgen nogmaals van harte met het ontvangen van deze mooie onderscheiding.

Beelden bij dit artikel