Korpsavond brandweer Made, Terheijden en Lage Zwaluwe met onderscheidingen

Lage Zwaluwe was aan de beurt om de jaarlijkse korpsavond van de Drimmelense brandweer te organiseren. Korps Made en korps Terheijden waren dus te gast in de Zwaluwse kazerne.

Behalve nieuwjaarswensen, een terugblik op 2016, een hapje en een drankje, werden er ook diverse jubilarissen onderscheiden. Dat deed burgemeester Gert de Kok. Ook namen er twee vrijwillige brandweerlieden afscheid. Zij werden bedankt door clustercommandant Joost Pot.

Frans Wintermans, Natasja van der Ven en Hans Vermeeren werden gehuldigd voor 10 jaar vrijwilliger bij de brandweer. Ad Voermans en Rob Kerste voor 15 jaar vrijwilliger, Wilfred Havermans en José Mureau voor 20 jaar vrijwilliger en Anton van Beek, Edwin Rombouts, Jack Stoop en Corné Maas voor 30 jaar vrijwillig brandweerman.

Natasja van der Ven en Hans Vermeeren die afscheid namen werden bedankt voor hun inzet. Allen ontvingen uiteraard bloemen, oorkondes en een medaille.

Foto's van de feestelijke avond gisteren vindt u in ons fotoalbum via: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/korpsavond-brandweer-drimmelen.html