Laatste eerbetoon aan Mark Broeders uit Made

Vanmorgen werd er in de Kastanjelaan en de Iepenlaan in Made een laatste groet gebracht aan Mark Broeders. Mark overleed vorige week plotseling op 26-jarige leeftijd in zijn slaap. Slechts twee dagen ervoor genoot Mark nog van een Formule 1-weekend op de camping in Oud-Drimmelen. Mark was, o.a. samen met zijn vader, helemaal gek van deze klasse in de autosport. Voor de MayseF1Maotjes zal de Formule 1 nooit meer hetzelfde zijn.

Mark was werkzaam in de zorg op de intensive care, waar hij zich al maandenlang volledig inzette vanwege de gevolgen van het coronavirus. Verschillende zorgmedewerkers, collega’s, verzamelden zich vanmorgen dan ook in de erehaag in Mark’s thuisdorp. Mark was ook fervent lid van blaaskapel ’t Mays Kabaol. Zijn medemuzikanten droegen als eerbetoon hun herkenbare uniformen, waardoor de erehaag halverwege Mays Kabaol-roze kleurde. Velen legden bloemen bovenop de rouwauto, een beeld dat menig persoon in de erehaag ontroerde.

De uitvaart van Mark vond aansluitend in besloten kring plaats.

*In overleg met de familie mochten wij vanmorgen aanwezig zijn bij de erehaag en legden we deze vast als eerbetoon aan Mark. De herinnering aan hem zal altijd levend blijven. Wij wensen de familie, vrienden en naasten van Mark veel sterkte, kracht en liefde toe.

Beelden bij dit artikel