Lollybos aangeplant in Hooge Zwaluwe

Er lagen niet zomaar een paar rolletjes snoep en wat lolly's in het hoge gras verborgen, maar honderden! In drie vakken verdeeld konden kids in hun eigen leeftijdscategorie op zoek naar de lekkernijen én de bonusprijzen in de vorm van een molentje of bloempotje. Wie die vond mocht een prijs uitzoeken als extra beloning. 

Dit gebeurde gisteren allemaal bij HZ'75 de voetbalvereniging in Hooge Zwaluwe waar onze redactie ook meezocht naar het snoepgoed. Een enkele keer konden we een van de kinderen blij maken als we iets zagen liggen maar eigenlijk waren de kids daar veel handiger in dan wij.

Tijgerend en speurend tussen het hoge gras klonk er keer op keer een kreet als er weer iets was gevonden. Toch werd bij lange na niet alles gevonden en zelfs niet alle bonusprijzen. Dan weet je het wel, over een aantal jaar zal er in Hooge Zwaluwe een heus lollybos zijn ontstaan.

Andere onderdelen van de dag waren o.a. het knakenspel en eierengooien. Ook hier weer leuke prijzen voor de winnaars. Een mooie dag met dank aan de grote inzet van de HZ'75-vrijwilligers die al voor dag en dauw uit bed waren gestapt om alles te regelen.

Beelden bij dit artikel