Lunch, appelgebak én de Biesbosch? Maak nú kans op de 48ste maandprijs!

Met de achtenveertigste maandprijs beleeft u straks een geheel verzorgd dagje uit, inclusief bezoekje aan De Biesbosch!

We geven in april namelijk een complete lunch voor twee personen, inclusief retourtickets voor veerpont ’t Leeuweveerke, én koffie met appelgebak bij Lunchroom Biesla in Lage Zwaluwe t.w.v. in totaal € 50,00 weg!

Hoewel de tijden nu nog onzeker zijn, heeft u met de 48ste maandprijs echt iets om naar uit te kijken. U beleeft namelijk een volledig verzorgd dagje uit dankzij KijkopDrimmelen en Gebr. De Leeuw, waarbij u zelf mag kiezen hoe u deze dag indeelt. Geniet u eerst van een lunch, vaart u dan over met ’t Leeuweveerke naar de prachtige Biesbosch en geniet u bij terugkomst nog van koffie met appelgebak, of gaat u éérst naar de Biesbosch en vertoeft u bij terugkomst de rest van de dag op het terras van de gloednieuw te openen lunchroom Biesla, gelegen aan (en dus met spectaculair uitzicht op) rivier de Amer? Hoe uw indeling ook zal zijn; samen met nog één persoon gaat u in ieder geval een hele fijne dag tegemoet!

Door het coronavirus is het op dit moment nog onzeker wanneer lunchroom Biesla haar deuren opent en wanneer ’t Leeuweveerke zal gaan varen. Wij hebben voor u kunnen regelen dat deze waardebon in 2020, maar óók in 2021 geldig is!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 april aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.