Zoek het Kijkop-paaskuiken: Ga mee naar buiten allemaal

UPDATE 13-04-2020: alle foto’s zijn geraden, winactie gesloten.

Ga mee naar buiten allemaal??? Is onze redactie wel goed bij z’n paasei nu afstand houden het devies is? Eieren verstoppen met Pasen is een traditie, maar nu onverstandig. Daar hebben we iets op bedacht: Ga virtueel mee naar buiten en raad wáár wij ons Kijkop-paaskuiken op de foto hebben gezet.

Onder dit bericht vind je zes foto’s, in elke kern van Drimmelen eentje. De eerste serie is vast heel moeilijk maar raden kost niks. Dat kan via Facebook of per mail naar info@kijkopdrimmelen.nl. Eerste Paasdag om 13.00 uur publiceren we een tweede serie waarbij de foto iets meer uitgezoomd is. Op Tweede Paasdag om 13.00 uur volgt een derde serie, maar dan met geheel uitgezoomde foto’s. Wie het eerst een juiste plek meldt, wint.

De zes winnaars ontvangen allemaal een doos met 10 eieren én een zak met 10 eierkoeken, die we in overleg met de winnaar komende week zullen bezorgen. Je hoeft niet per se in de kern te wonen waarvan je de plaats goed hebt en bij elk goed antwoord houden we je op de hoogte zodat je weet in welke kern de plaats nog niet geraden is.

Om te voorkomen dat iemand zag dát we de foto’s afgelopen week maakten, konden we dat niet in het centrum van onze zes kernen doen. De hint is dus; denk een beetje aan de buitenranden van de dorpen. Succes!

Beelden bij dit artikel