Lunchen met het gezin, beste vrienden of collega’s op een tóplocatie met een prachtig uitzicht… Maak nú kans op de 26ste maandprijs!

De zesentwintigste maandprijs is een prijs die zó uniek is… Nog nooit heeft iemand dit meegemaakt!

We geven in juni namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, die in te wisselen is voor in ieder geval een lunch voor vier personen inclusief één drankje, bij Bistro Amerzicht in Drimmelen!

De gloedjenieuwe Bistro Amerzicht heeft haar deuren nog niet eens geopend of KijkopDrimmelen heeft speciaal voor onze volgers al een prijs weten te regelen! De bistro, waarvan de opening gepland staat op 1 juli, wordt gerund door De Biesbosch In en heeft een tóplocatie aan de Cromsteven in de haven van Drimmelen. Dankzij het hoge gebouw heeft u uitzicht over rivier de Amer en de Biesbosch en op het benedenterras kijkt u over de magnifieke jachthaven. Een ideale locatie voor een overheerlijke lunch! 

De Biesbosch In stelt in ieder geval een lunch voor vier personen inclusief één drankje ter beschikking. Mocht uw gezin bestaan uit 5 personen, uw vriendengroep uit 8 of uw collegakring uit 20, dan kunt u in overleg reserveren voor meer personen en de waardebon op de eindrekening inleveren. Let op: de bon geldt uitsluitend op een lunch in de bistro. Deze is niet geldig op het huren van een sloep.  

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 juni aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel