En wéér is ie gratis! Drimmelense Eendaagse zondag 1 juli

Editie nummer acht van de Drimmelense Eendaagse staat zondag 1 juli op het programma. Net als alle voorgaande edities is het wandelevenement weer geheel gratis met dank aan diverse sponsors. Sponsors die hard nodig zijn want alle gemeentelijke toeristische promotie ten spijt, viel er voor de achtste keer ook weer niet te praten over een kleine bijdrage.

Er kan in een kern naar keuze worden gestart vanaf 08.00 uur. Dat is in Drimmelen bij Ons Dorpshuys, in Made bij 't Trefpunt, in Terheijden bij café De Zevende Hemel, in Lage Zwaluwe bij café De Polderpub, in Hooge Zwaluwe bij ontmoetingscentrum De Zonzeel en in Wagenberg bij sporthal Driedorp. Drie locaties lopen de route linksom, drie locaties rechtsom. Bij de start krijgt u het juiste routeboekje gratis mee.

Voor deze achtste editie is het voedselbos Veld voor Verder tussen Wagenberg en Hooge Zwaluwe speciaal geopend. U kunt er bijzondere planten en insecten zien, de Keltische boomcirkel of proeven van sapjes en vruchten uit het voedselbos. Inschrijven is niet verplicht maar wel handig i.v.m. aantallen routeboekjes.

Dat kan via  drimmelense1daagse@kpnmail.nl

Voor verdere info kunt u de website bekijken via deze link:  http://www.drimmelense1daagse.nl

Beelden bij dit artikel