Maandag in Bureau Brabant beelden van kassagraaiers in Lage Zwaluwe

Op 14 februari van dit jaar kwam er een grijze Volkswagen Passat met het Spaanse kenteken 7590 BNW aangereden bij de Total Express aan het Plantsoen in Lage Zwaluwe. Een wat forsere man met een muts op en kapotte tanden, kwam de tankshop binnenlopen en zwaaide met een briefjes van twintig euro.

Hij zei iets in een taal die de medewerker van de tankshop niet kon verstaan, maar hij begreep dat de man wilde tanken. De medewerker legde uit dat er alleen met een pas getankt kon worden en niet met contant geld. Die man bleef met het geld zwaaien en aan hem werd bij herhaling uitgelegd dat dit niet kon. Kort hierna bleek dat er geld uit de kassa was weggenomen.

Toen de camerabeelden werden teruggekeken, bleek dat een man met een petje de shop in was gelopen en tot twee keer toen een greep uit de kassa deed. Kennelijk hoorden de beide mannen bij elkaar. Ze reden beiden weg in de Volkswagen Passat.

Wie herkent de mannen op de beelden of kan iets zeggen over hun identiteit of verblijfplaats? Ook wil de politie graag weten of iemand iets weet over de grijze Volkswagen Passat met het Spaanse kenteken 7590 BNW.

Bureau Brabant wordt op Omroep Brabant maandagavond om 18.00 uur uitgezonden en gedurende een etmaal ieder uur herhaald.