Maandprijs januari met enige vertraging uitgereikt aan twee gelukkige winnaressen

Normaal gesproken reikt KijkopDrimmelen de maandprijs uit op de laatste zaterdag van de maand, maar met drie drukke schema's kan dat wel eens anders lopen. Dit gebeurde ook met de maandprijs van januari.
Winnares Melanie Celie mocht daarom vandaag alsnog de waardebon voor een romantisch luxe ontbijt voor 2 personen, geheel verzorgd door de Raagskop catering & evenementen uit Lage Zwaluwe, in ontvangst nemen.

Dochtertje Neva wilde gerust even mee op de foto om te laten zien hoe blij ze is met de gewonnen prijs. Samen met mama Melanie en Christa Willeboordse van de Raagskop, poseerde zij met een brede glimlach voor de camera van KijkopDrimmelen.

Dat de prijs goed terecht is gekomen, weet uw redactie helemaal zeker. "Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag dus dan moet er gewoon gewerkt worden, maar misschien is zondag 12 februari een betere optie. Dan ben ik namelijk jarig dus dan begint de dag goed met een heerlijk ontbijtje op bed!", vertelt Melanie met een stralende lach. Neva vond het vooral érg leuk dat zij vandaag iets langer wakker mocht blijven voor de uitreiking van deze prijs.

De redactie van KijkopDrimmelen feliciteert Melanie en haar gezin van harte met de gewonnen prijs en wensen hen veel genot van het uitgebreide ontbijt. Uiteraard bedanken wij ook Christa van harte voor haar medewerking aan de maandprijs van januari.