Made’s Powerweekend blij met schapen vangen

Zaterdagmiddag hoorden wij via de speaker Erik van Oosterhout dat er vanwege het enorme bezoekersaantal een tekort aan parkeerruimte was ontstaan rondom het terrein van het Made's Powerweekend. Geen punt voor de Brabantse buren: direct werden er schapenvangers ingezet om een naastliggend weiland vrij te maken van de wollige viervoeters, om de toestromende bezoekers een parkeerplaatsje te kunnen bieden.

Gisteren was alweer de laatste dag van het Powerweekend, welke voor ons toch wel in het teken stond van de thuisploegen Blue Hazard en Swedish Legend. Beide machtige machines reden dit weekend hun runs op de wedstrijdbanen, terwijl ze bestuurd werden door Renate & Jack van Riet en Nick Rasenberg & Tim Verschuren. De Blue Hazard behaalde zaterdag zelfs de eerste plaats op hun thuisbasis, waar de Swedish Legend een vijfde plaats wist te behalen! 

De 25ste editie van het grootste pullingevent van Europa zit er weer op. Het gigantische evenement is dankzij de organisatie en alle vrijwilligers weer tot een succes gebleken. Wij danken de organisatie voor de gastvrije ontvangst, waardoor wij geweldige foto's hebben kunnen maken. 

Onze foto's van Powerzondag bekijkt u in ons fotoalbum via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/powerweekend-2018-zondag.html. In het fotoalbumoverzicht vindt u ook de foto's van vrijdag en zaterdag. 

Beelden bij dit artikel