Madese Boys-NAC, gezellig van aftrap tot afterparty

Tja, dat konden we niet laten; Pierre van Hooijdonk op de foto met het KijkopDrimmelen-logo op onze bodywarmer. Velen gingen met Pierre, die zijn zoon Sydney zag scoren voor NAC, op de foto. Sydney van Hooijdonk scoorde de vijfde en laatste goal tegen Madese Boys, dat daarmee twee doelpunten minder incasseerde dan vorig jaar.

Daar bleef het niet bij want scoorde Made vorig jaar niet, deed Koen van der Pluijm dat dit jaar wel! De eindscore was dan ook 1-5. Kennelijk had het scorebord wat last van de warmte want op een zeker moment gaf het bord 4-4 aan! Die score zou evengoed uit de boeken worden geschrapt want gisteren had Made een primeur: op het dak van de kantine werden opnames gemaakt ofwel, een heuse VAR (Video Assistant Referee).

Madese Boys mocht zich weer verheugen op heel veel publiek. Dat was vorig jaar al een recordaantal maar na tellen bleken er dit jaar 1202 personen aanwezig te zijn, exact 4 meer dan vorig jaar! Zij zagen vuurwerk langs de lijn van NAC-supporters en soms ook figuurlijk vuurwerk van de Madese spelers die ondanks de hitte vol gas gaven.

Na afloop volgden uiteraard heel veel bedankjes waarvan wij die van de ballenjongens op de foto zetten. Ons fotoalbum met meer dan 150 foto’s begint met de wedstrijd, dan het publiek en tot slot de afterparty. De foto’s die we daar maakten vulden we aan met foto’s van collega Marcel Raafs.

U vindt het album via deze link:  https://kijkopdrimmelen.nl/albums/madese-boys-nac-2018.html

Beelden bij dit artikel