Madese Wim Florack niet ‘de’, maar zeker wel een Topper

Wim Florack uit Made is een topper voor velen, maar mag zichzelf helaas niet 'de' topper noemen. Wim deed mee aan het SBS6-programma 'Topper Gezocht', waarin De Toppers op zoek zijn naar een vijfde Topper. Gisteravond was de uitzending waarin Wim helaas na een publieksstemming het programma moest verlaten. KijkopDrimmelen sprak met Wim over deze ervaring, want met een bus vol fans naar Hilversum rijden is al een avontuur op zich.

Nadat de huidige Toppers, Jan, Gerard, René en Jeroen, 2 om 2 stemden voor Wim, moest het publiek beslissen. Helaas voor Wim mocht zijn eigen horde fans niet meestemmen, want het publiek moest onafhankelijk zijn. Dat het TV-wereldje er eigen regeltjes op nahoudt, neemt het geluk van Wim niet weg. "Weet je, ik heb hele contracten moeten tekenen voor geheimhouding, afstand moeten doen van beeldmateriaal en nog wat van die dingen waar ik best wel mijn bedenkingen bij heb. Maar ik had dit voor geen goud willen missen. Wat ik niet verwacht had, is dat ik drie hele dagen na de opnames chagrijnig ben geweest omdat ik niet door was. Ik had graag de vijfde Topper willen zijn, maar ik ben erg dankbaar voor de kans die ik gehad heb en dat ik mezelf letterlijk in de kijker heb mogen spelen." 

Wim zingt al 15 jaar, waarvan ongeveer 12 jaar professioneel. "Ik heb optredens door het hele land. Zo sta ik in Emmen of Amersfoort en zo in Breda of Bergen op Zoom. Hier in de directe omgeving zing ik helaas te weinig, maar op Koningsdag sta ik in Langeweg en 15 juni sta ik in Oosteind op het Miniveldtoernooi. Ik zing eigenlijk overal, dus ook op besloten feesten of bruiloften. Daarnaast verzorg ik ook licht en geluid, dus ook wanneer ik niet hoef te zingen, kan ik wél een hele avond het geluid verzorgen. Ik ben continu met muziek bezig, dat is echt mijn leven", vertelt een stralende Wim.  

Mocht u binnenkort een feestje gaan organiseren en u wilt uw gasten verrassen met een leuke zanger, denk dan vooral eens aan Wim Florack, hij maakt er een écht feestje van. Voor informatie kunt u hem gerust eens bellen op 06-43702315.

Bekijk direct hieronder de clip van het nummer Wij zijn 1, die inmiddels al meer dan 8000 views heeft!
https://www.youtube.com/watch?v=jIUv4PT6aWQ

Beelden bij dit artikel