Marsha Damen uit Terheijden dit weekend in livestreamconcert ‘Simply The Best’

Op zaterdag 10 oktober presenteert Stichting in Concert ‘Simply the Best’ vanuit Podium Bloos in Breda. Het concert ‘Simply The Best’ werd door COVID-19 verplaatst van april naar zaterdag 10 oktober en gaat plaatsvinden door middel van een livestream. Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue.

Ondanks de nieuwe maatregelen heeft de stichting samen met Podium Bloos een ‘go’ gekregen voor deze uitvoering, waar zij erg blij mee zijn. In verband met de RIVM richtlijnen is de aanvang van het concert een uur vervroegd, naar 19.00 uur. Speciaal voor deze show is er een orkest samengesteld met talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda. Marsha Damen uit Terheijden heeft tijdens dit project een dubbelrol. Ze is slagwerker in het orkest maar verzorgt ook de Marketing & PR. “Ik werd door de artistiek leider gevraagd om als melodisch slagwerker deel te nemen aan Simply The Best”, vertelt Marsha. “Daar kwam al snel een extra samenwerking als Hoofd Marketing & PR uit. Ontzettend leuk om te doen dus daar heb ik meteen ja op gezegd! Dat het concert door Corona verplaatst moest worden bracht juist een extra uitdaging met zich mee. Komend weekend gaan we knallen!”

Omdat de stichting talent- en muzikale ontwikkeling bij jongeren stimuleert gaat de opbrengst naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda. Een livestream code is verkrijgbaar via stichtinginconcert.nl/tickets. Deze avondvullende show is tot een week na de uitvoering, op zaterdag 10 oktober om 19.00 uur, online terug te kijken.

Beelden bij dit artikel