Max Vitaal, de activiteitengids voor 55-plussers in Drimmelen is nu beschikbaar

In de gemeente Drimmelen is een nieuwe activiteitengids ontwikkeld, genaamd Max Vitaal. Deze activiteitengids is opgesteld voor alle 55-plussers in de gemeente. Maar ook inwoners die buiten deze leeftijdscategorie vallen, kunnen gebruik maken van Max Vitaal.

Het project moedigt senioren aan om fit en actief te blijven door hen op een laagdrempelige – en vaak gratis – manier kennis te laten maken met sportverenigingen en cultuurinstellingen in de gemeente.

Afhaalpunten

De boekjes worden zo breed mogelijk verspreid door de gemeente Drimmelen. Er zijn in ieder dorp diverse afhaalpunten waar u een boekje op kunt halen. Bekijk het overzicht op drimmelen.nl/nieuwsoverzicht. Ook liggen de boekjes in de wachtkamer van de huisarts en in diverse supermarkten. Daarnaast worden de boekjes ook uitgedeeld aan de verschillende aanbieders die hun activiteiten hebben opgegeven.

Aanmelden

Heeft u een leuke activiteit gevonden? Ga dan naar www.maxvitaal.nl/activiteiten en schrijf u in. U kunt zoveel activiteiten kiezen als u wilt!

Aanbieder worden

Mocht u als aanbieder nog niet in het boekje staan, meld uw activiteit(en) dan alsnog aan via de website www.maxvitaal.nl. Zo kunnen mensen uw aanbod vinden op de website en kan het worden meegenomen in een eventuele vervolgeditie.

Vragen?

Zijn de boekjes op of wilt u graag een paar extra boekjes om uit te delen, neem dan contact op met Tasha van Dam, Activiteitencoach en Buurtsportcoach via telefoonnummer 076 502