Petticoat in het MinimaxiTheater op TV

Vanaf vrijdagavond 7 augustus om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Petticoat! – deel 1

In deze vakantieperiode laten we u de musical Petticoat van het MinimaxiTheater zien in 3 delen. Ga met de Maxi’s terug naar de vooravond van de roerige jaren ’60. Het Groningse plattelandsmeisje Patricia Jagersma (die zichzelf Pattie Hunt noemt) heeft grote dromen om de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat niet ziet zitten. Samen met de gevarieerde en veelal aanstekelijke liedjes van Henny Vrienten is Petticoat! een tijdloze en muzikale belevenis! Deze week ziet u deel 1; de overige 2 delen in de weken erna.

Bijzondere hobbys-Flipperkasten

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 1 van het videoverslag.

Toeristisch Drimmelen – kanotocht

Iedereen in onze gemeente weet hoe prachtig Drimmelen is, maar ook voor toeristen is de Biesbosch-streek de moeite van het bezoeken meer dan waard. In onze rubriek Toeristisch Drimmelen vertelt Corine Polak van Recreatief Drimmelen u in deze aflevering meer over een kanotocht door de Biesbosch. Wij gingen met een groep o.l.v. Louis van Suijlekom mee op een kanotocht en bezochten onder meer de Zwarte Schuur de Hofmansplaat.

Muziek in de regio – Arwen Ensemble

Het Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart – dwarsfluit, Karin Vrieling – klarinet en Simone Colicchia – accordeon. De instrumentcombinatie is uniek en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaard bezettingen. Ze traden eind vorig jaar op in de serie Theeconcerten Witte Kerkje in Terheijden. U hoort en ziet het nummer Musical Chairs van Marion Holland.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.