Meezingkoort, Brandweer en Summer Sport Week op TV

Vanaf 15 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Uit de Oude Doos-Brandweer lage Zwaluwe

Wij kwamen in ons archief een filmverslag tegen uit 2006 van een Brandweer oefening in Lage Zwaluwe. Met spectaculaire actiebeelden, waar ook de teams uit Terheijden en Made nog bij betrokken raakten, evenals ambulances en politie.

Muziek in de regio-Mades Meezingkoor

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u deze keer het Mades Meezingkoor. Na 2 jaar stilte ging het Mades Meezingkoor op 10 april weer helemaal los in de Korenbeurs, tijdens het succesvolle jaarlijks meezingfestijn. Wij maakten opnames en laten u in deze aflevering het nummer ‘Oh, when the Saints’en ‘Y Viva España’ horen en zien.

Dorpsgericht Werken

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Marian Oprins van Surplus over Max Vitaal en met Leonneke Domburg. Zij is van Zinvol, centrum voor levensvragen. Met beelden van de jeu de boulers uit Hooge Zwaluwe.

Summer Sports Week Made

Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een groot event voor de jeugd. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers. Zij leverden weer een geweldige prestatie. Wij weten het zeker en met ons alle kinderen: volgend jaar weer!

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil, op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Peter Geluk.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.