Meisjes van De Ganshoek in opperste conditie

De redactie van KijkopDrimmelen ontving even geleden het verzoek of wij eens bij een gymles wilden komen kijken in Woonzorgcentrum De Ganshoek in Lage Zwaluwe. Maar natuurlijk wilden wij dat! Iedere maandagmiddag rondom 14.00 uur komen de meisjes van De Ganshoek bij elkaar om samen te bewegen. Vanzelfsprekend worden de lessen aangepast naar de leeftijd van de deelnemers en gisteren namen wij een kijkje tijdens de speciale 'ballonnenles', gegeven door vrijwilligster Suzanne. 

Ongeveer 20 deelnemers verzamelen zich iedere maandag voor een bewegingsles, waarbij vaak gezeten wordt op een stoel en de leerlingen met een balletje of een piepschuimstaaf oefeningen doen. Gistermiddag werd speciaal voor KijkopDrimmelen de zogeheten 'Ballonnenles' weer eens uit de kast getrokken, wat een hoop plezier opleverde bij de deelnemers én uw redactie. 

Buurtsportcoach Kim Schraven, die zelf ook aanwezig was, vertelde ons dat ze de meisjes van De Ganshoek op deze manier eens in het zonnetje wilde zetten. Dat is volgens ons goed gelukt, want zij wilden allemaal ook best nog wel even poseren voor een groepsfoto! 

Bekijk de foto's in de slider bij dit bericht en een opname van de gymles via onderstaande video. 

Tennissen met ballonnen: