Leutige Traaise Trio Triatlon: K-EI leuk!

Zondag 17 september vond bij Café Ons Thuis in Terheijden de Leutige Traaise Trio Triatlon plaats. Maar liefst 20 teams bestaande uit drie personen namen deel aan dit sportieve en vooral leutige evenement. Zwemmen, fietsen en hardlopen waren de vereisten, hoe lang je erover deed en hoe je eruit zag, mocht iedere deelnemer zelf weten.

Alsof een triatlon nog niet sportief genoeg is, heeft de organisatie van de triatlon bedacht dat de deelnemers ook nog aan estafette moesten doen. Iedere deelnemer moest namelijk tijdens zijn onderdeel een rauw ei meenemen, die hij of zij dan vervolgens aan zijn of haar volgende teamgenoot moest overhandigen. Dat het meenemen van een heel rauw ei, k-ei belangrijk was, bleek wel tijdens de prijsuitreiking. Het team van Hans, Martijn en Paul, die als eerste binnen was, had géén heel rauw ei en het team van Frie, Ad en Lon, die als tweede binnen kwam, had wél een heel rauw ei. De vakkundige jury besloot vervolgens dat er dan maar twee winnende teams waren! De titel van de meest ludieke teams ging naar Mannen & Vrouwen met Snor. Zij waren het leukst verkleed, aldus de jury.

De hardlopende tak van het team kreeg de opdracht om letterlijk dóór Café 't Barreke te rennen en verplicht een consumptie te nuttigen. Barvrouw Lisette zorgde voor volle glazen en natuurlijk een aantal welgemeende aanmoedigingskreten.

KijkopDrimmelen was deze dag zowel aanwezig bij Ons Thuis als bij 't Barreke om foto's te maken van dit toffe evenement. U vindt ze in ons fotoalbum via: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/ludieke-traaiatlon.html

Ook maakte uw redactie een korte opname van de sfeer aan de waterkant bij de start van de triatlon: