Morgen overleg tussen redactie en team van (6) programmeurs van KijkopDrimmelen

KijkopDrimmelen bestaat op 2 mei aanstaande precies een jaar. Velen weten hét platform voor de gemeente Drimmelen al te vinden voor al het (verenigings) nieuws, onze fotoalbums, de evenementenkalender en natuurlijk de aanbiedingen van onze adverteerders.

Hoewel we trots zijn op de bijna 2000 volgers die we in een jaar mochten verwelkomen, zijn we nóg trotser op de leden van KijkopDrimmelen. Lidmaatschap is uiteraard gratis evenals onze nieuwsbrief. Leden maken bovendien extra kans op de maandprijs die we iedere laatste zaterdag van de maand sowieso weggeven naast de diverse extra prijzen.

Trots zijn we ook dat we een nieuw medium zijn in Drimmelen dat absoluut onafhankelijk is. Door de explosieve groei van KijkopDrimmelen staat er achter onze redactie inmiddels een team van zes programmeurs. Morgen zitten we samen om de tafel om het eerste jaar KijkopDrimmelen te evalueren.

Heeft u tips of suggesties? Op- of aanmerkingen? Verbeterpunten of mist u iets? Geef het door zodat we de mogelijkheden met onze technici kunnen bespreken. Dat kan via Facebook, Twitter, of per e-mail via: info@kijkopdrimmelen.nl Evalueren gaan we morgen natuurlijk als eerste onze app die gratis te downloaden is voor zowel iPhone als Android. In die bespreking staat de tweede versie van onze app die de eerste zal gaan vervangen, al op de agenda.