Na lange tijd weer een mooi toernooi in Made

Twee jaar kon het Amerhaltoernooi in Made geen doorgang vinden. Wat een heerlijk gevoel om de zaal zondag 3 oktober weer vol te zien stromen met judoka’s. Zeker voor de judotoppers van Team Haragei en Judoclub Made.

Alle judoka’s hadden er zin in en deden wat ze konden. Helaas was de weg naar het podium niet eenvoudig. Toch hebben judoka’s van de combinatie weer medailles naar huis kunnen meenemen. In de ochtend was het Selize Trimbach die het podium mocht beklimmen om een zilveren medaille in ontvangst te nemen. In de middag reikte Naut Bello tot de finale met gretig judo, daar was zijn tegenstander helaas een maatje te groot. Een dikverdiende zilveren plak dus ook voor Naut. Ilse Vissers werd kampioen in haar klasse. Ze won haar finale met krachtig judo.

Volgend weekend staan de Zuid-Nederlandse kampioenschappen voor de leeftijdscategorie -15 op de planning. Op naar de volgende wedstrijden!

Wilt u genieten van enkele mooie acties van onze judoka’s? Kijk dan eens op de social media of de site van onze clubs voor een mooie compilatie!