Niet één, niet twee, maar zelfs drie! Maak nú kans op de 33ste maandprijs!

Met de drieëndertigste maandprijs gaan wij iemand niet één, niet twee, maar drie keer zo blij maken!

We geven in januari namelijk drie cadeaubonnen weg t.w.v. tezamen € 75,00 te besteden bij Livango Baby- en Kinderkleding in Made!

Driemaal is scheepsrecht en dat dacht Livango ook toen wij kwamen vragen of zij onze volgende maandprijs wilden verzorgen. Wij kunnen u daarom vertellen dat wij aan één winnaar, drie cadeaubonnen van elk € 25,00 mogen weggeven, verpakt in een leuke goodybag die ook nog eens gevuld is! Uw kinderen zullen er hip bij lopen aanstaand voorjaar, zomer, herfst, winter of zelfs die van 2020 want de cadeaubonnen zijn ieder maar liefst twee jaar geldig.

Heeft u geen kinderen of wilt u de cadeaubon(nen) weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken? Ook dat is geen probleem. De cadeaubonnen zijn per stuk overdraagbaar, dus als u ze niet zelf kunt besteden, kunt u nog wel meedoen aan deze spectaculaire winactie. Let dus op: wij loten één winnaar die drie cadeaubonnen ontvangt. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 januari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.