Niet gewonnen, niet getreurd! Maak nú kans op de 70ste maandprijs!

Afgelopen juli gaven we deze prijs al eens weg, maar wegens omstandigheden mogen we dit heerlijke uitje nóg een keertje verloten!

We gaven de laatste zaterdag van februari namelijk een hotelovernachting voor twee personen in de Veldwachterscellen, inclusief ontbijt, t.w.v. 69 euro weg, bij Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis in Hooge Zwaluwe!

Meegedaan en niet gewonnen? U krijgt een herkansing op het winnen van deze mooie prijs! Het boetiekhotel in Hooge Zwaluwe was ooit een raadhuis en in die tijd had de veldwachter beschikking over twee kleine cellen waar hij boeven in kon opsluiten. Deze cellen zijn omgetoverd tot één hotelkamer, met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet, een wasbakje, een televisie en om de belevenis voor u helemaal compleet te maken, krijgt u er een gevangenispyjama bij die u tijdens uw verblijf mag dragen. Dát is pas in sfeer overnachten!

De hotelovernachting die wij weggeven is voor twee personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting en kan gereserveerd worden op een willekeurige doordeweekse dag en heeft een geldigheidsduur van één jaar, tot 26 februari 2023. Tijd genoeg dus om te gaan genieten van uw verblijf bij Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 februari aanstaande loten we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. LET OP dat u aan ALLE gestelde eisen voldoet, anders maakt u GEEN kans!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.