Niet onze maandprijs gewonnen, maar wel meedoen aan een kerstworkshop van Bloem ’t Op? Dat kan!

Vorige maand gaven wij een kerstworkshop voor twee personen weg, geheel verzorgd door Bloem 't Op uit Lage Zwaluwe. Conny ging er met deze prijs vandoor maar het is gelukkig nog mogelijk om deel te nemen aan deze leuke en creatieve workshop! 

Chantal Kloens van Bloem 't Op organiseert dit jaar maar liefst acht kerstworkshops, waarbij u kunt kiezen uit drie voorbeeldmodellen. Gaat u voor een 'Wooden Christmas', een tafelstuk gemaakt in een kurken schors of kiest u voor 'Boomstam Kerst'? U kiest zelf welk voorbeeld bij u past en u gaat ermee aan de slag! Natuurlijk begeleidt en helpt Chantal u bij het maken van uw eigen kerststuk en wordt de avond compleet met een hapje en een drankje. 

Vanavond vindt de allereerste workshop plaats en deze zit al helemaal volgeboekt, net zoals donderdag 7 december overigens. Uw geluk: dat betekent dat er nog op zes avonden minimaal één plaatsje vrij is!
Dat kan zijn op:

  • Vrijdagavond 1 december;
  • Vrijdagavond 8 december;
  • Vrijdagavond 15 december;
  • Woensdagavond 6 december ( nog 4 plaatsen vrij );
  • Woensdagavond 13 december ( nog 5 plaatsen vrij );
  • Donderdagavond 14 december ( nog 3 plaatsen vrij ).

De workshops starten om 19.30 uur en duren ongeveer tot 22.00 / 22.30 uur. Een leuk avondje uit met uw moeder, zus, vriendin, buurvrouw of misschien is uw man ook wel erg creatief! (… kan toch?!) Voor slechts € 32,95 p.p. kunt u aan de workshoptafel aanschuiven. Deze prijs is inclusief al het benodigde materiaal én inclusief hapjes en drankjes.

Wacht niet te lang met aanmelden want voor u het weet zitten de workshops vol. U kunt een mailtje sturen naar chantalkloens@ziggo.nl of stuur een berichtje via de website http://www.bloem-t-op.nl. Wanneer u een leuk vriendinnenuitje wilt plannen met minimaal 6 personen, kan dat ook. Overleg even een juiste datum met Chantal en dan knutselen en frutselen jullie samen de mooiste kerstcreaties!