Nieuw evenement in Hooge Zwaluwe brengt mensen samen

Top secret was onze meeting met de organisatoren van het nieuwe evenement in Hooge Zwaluwe. Ergens achteraf in een schuur werden we opgewacht door een tiental enthousiaste dorpelingen die de Hooge Zwaluwse Dorpskwis gaan opzetten. Of nou ja, gáán opzetten, eigenlijk zijn ze daar al volop mee bezig. De Dorpskwis, die op 27 oktober 2018 zal plaatsvinden en deelnemers van alle leeftijden gaat nodig hebben, is nu al een begrip dat in de wandelgangen van Hooge Zwaluwe rond gaat. 

Aan de Dorpskwis kunnen teams meedoen bestaande uit 6 tot 12 personen, waarbij de teamleider in Hooge Zwaluwe of Helkant moet wonen. Komt de rest van je team uit andere dorpen is dat geen enkel probleem, maar bereid je dan wel goed voor want alle vragen in de kwis zullen gaan over Hooge Zwaluwe en Helkant. Vragen over de historie, over het heden, over social media en doe-opdrachten; diversiteit is het sleutelwoord. Aan te raden is dus dat je team ook divers is, want kennis is macht en het doet er niet toe wie je bent, maar om wie (of in dit geval wat) je kent. 

Noteer 27 oktober 2018 dus vooral in je agenda en als je toch aan het strepen bent, neem dan gelijk 10 november 2018 mee. Dan is namelijk de uitslag- en feestavond. De Hooge Zwaluwse Dorpskwis is verder op dit moment nog een mysterie, maar dat de Facebookpagina in de gaten gehouden moet worden is één ding wat zeker is. Ben jij dus benieuwd naar dit nieuwe evenement? Ga dan snel naar https://www.facebook.com/Dorpskwis-Hooge-Zwaluwe-1533434026772593/, klik op 'Vind ik leuk' en volg de updates.

De Dorpskwis heeft in ieder geval één ding nu al goed gedaan: zij hebben een profielpagina op KijkopDrimmelen aangemaakt! Ook hier kun je gaandeweg naar het evenement diverse updates vinden. Je vindt deze via https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/dorpskwis-hooge-zwaluwe.html