Nieuw kantoor Jachthaven Biesbosch, nieuwe directeur en nieuwe pontverbinding door Sally in Drimmelen

Sally is de naam van het nieuwe trekveerpontje in de haven van Drimmelen. Het pontje dankt deze naam aan Sally Kalis, de vrouw van chairman Dirk Kalis van de Yachthavens Group Ltd, eigenaar van Jachthaven Biesbosch. 

Met de ingebruikname van Sally, kunnen de perikelen over de altijd openstaande brug in de haven van Drimmelen, de geschiedenisboeken in. De brug heeft nooit naar behoren gefunctioneerd maar de nieuwe eigenaars van de jachthaven wilden de verbinding letterlijk en figuurlijk in stand houden. 

Behalve Dirk Kalis maakte ook onder andere de nieuwe directeur Jachthaven Biesbosch Renate Ilmer en burgemeester Gert de Kok als eersten de oversteek.

Een oversteek die je kunt bewerkstelligen door zélf de ketting van het trekveer op te winden om zo de overkant (die natuurlijk aan élke kant kan liggen) te bereiken.

Behalve het nieuwe trekveerpontje konden bezoekers ook een kijkje nemen in het nieuwe havenkantoor. Uiteraard deed KijkopDrimmelen dat ook maar niet voordat de jeugd feestballonnen had opgelaten.