Nieuw seizoen Spraakvermaak 9 oktober van start

Spraakvermaak, het informatieve zondagmiddagcafé in Terheijden, start weer op 9 oktober a.s. In de Franse zaal van café Ons Thuis wisselen gesprekken met gasten, humor en muziek elkaar in hoog tempo af.

‘Vrouwen in de media’ mag je gerust het thema van de seizoenopening noemen. Advocate Inez Weski duikt regelmatig op in allerlei media, journaliste Marga van Praag was jarenlang presentatrice van het Jeugdjournaal en het NOS-Journaal en Hille van der Kaa is sinds vorig jaar hoofdredacteur van BN De Stem. Marja Klein Obbink (verslaggeefster bij dezelfde krant) is op 9 oktober gastpresentator en dus de steun en toeverlaat van vaste presentator Dik van Beest. Mirjam Schrauwen is gaan filmen bij de jachthaven in Drimmelen.

Dik van Beest en Marja Klein Obbink ontvangen ook Mohammed Bouyaouzan, werkzaam als hulpverlener bij GGz Breburg en lid van de ledenraad van Amnesty internationaal. En -als afwisseling- spelen ze een humoristische Belastingquiz met Piet Simons en Ad de Jong (werken allebei bij de Belastingdienst in Breda).

Burgemeester Gert de Kok heeft er een goede gewoonte van gemaakt om elk jaar het nieuwe Spraakvermaakseizoen te openen, om 14.30 uur geeft hij het startsein voor seizoen 10. Gert de Kok heeft die middag ook nog een andere rol, namelijk die van columnist. Rond 16.30 uur sluit Mix het programma af met het immer actuele Spraakvermaaklied.

De zaal opent om 13.30 uur en om 14.30 uur start het middagprogramma. De entree bedraagt € 3,00.