Nieuwe roze eyecatcher Haven Terheijden officieel geopend

Eigenlijk behoort de eer van de opening van de roze foodtruck van SOVAK die vanmiddag in de Haven van Terheijden plaatsvond, aan Harry toe te komen. Harry mocht namelijk een luid tromgeroffel ten gehore brengen, terwijl wethouder John van Oosterhout en lid van de Raad van Bestuur van SOVAK, Ad van der Laar, de klep van het kekke dingetje opentrokken en deze daarmee officieel openden.

Onder grote belangstelling van cliënten, politici en omwonenden, werd er geproost met bubbels (0.0% natuurlijk) en genoten van een lekker hapje. De foodtruck gaat bemand worden door cliënten en bewoners van de gehandicaptenzorginstelling, die iedere donderdag en vrijdag drankjes, verse broodjes en zelfgemaakte appeltaarten gaan verkopen. Op deze dagen zal de roze eyecatcher tussen 10.00 en 16.00 uur geopend zijn, in ieder geval tot eind oktober. 

Met de foodtruck is er een extra dagbesteding ontstaan voor de cliënten. De producten die in de foodtruck verkocht gaan worden, zullen op de locatie aan het Koningsveld klaargemaakt worden. Deze worden vervolgens naar de Haven gebracht, waar andere cliënten ze zullen gaan verkopen. Een mooie manier om in contact te komen met passerenden. Ook wanneer recreanten met het Markpontje willen oversteken, kunnen zij bij de foodtruck terecht voor een lekkere versnapering. 

Leuk voor de cliënten, leuk voor de recreanten. Een win-winsituatie dus.

Beelden bij dit artikel