Nieuwe tafels en stoelen voor recreatiezaal Kloosterhof Made

Elly, interieurverzorgster van het Kloosterhof in Made, nam het heft in eigen handen en vroeg in het kader van Samen aan de Slag een cheque aan voor de aanschaf van nieuwe tafels en stoelen voor in de recreatiezaal. Een offerte werd opgevraagd en een bedrag van € 1508,87 wordt geschonken door de gemeente Drimmelen en door Woonvizier. Op de vraag hoe de verdeling tot stand is gekomen, werd luid geroepen 'ieder de helft'.

Je hoeft uiteraard geen raketgeleerde te zijn om te weten dat je € 1508,87 niet kunt delen door twee partijen, waarop Erna ten Haaf van Woonvizier gekscherend lachte: "Dan zullen wij die ene cent wel meer betaald hebben!". Hoe het ook zij; de bewoners van het Kloosterhof in Made gaan binnenkort dankbaar gebruik maken van gloednieuw meubilair. 

Wethouder Jan-Willem Stoop verrichtte de officiële overhandiging van de cheque, welke door Elly aangepakt mocht worden. Theo Louwers, voorzitter van de bewonerscommissie van het appartementencomplex voor ouderen, dankte Elly hartelijk voor het aanvragen van de cheque en liet een foto rondgaan van de nieuwe tafels en stoelen zodat de aanwezige ouderen alvast een glimp konden opvangen van het nieuwe spulleke.

Beelden bij dit artikel