Nieuwjaarsduik Terheijden gezellig, goed verzorgd en drukbezocht

Voor de tweede keer kon men het nieuwe jaar inluiden tijdens de Nieuwjaarsduik in Terheijden. Tientallen helden doken 2018 tegemoet bij de ijsclub aan de Laakdijk. Dankzij de vele deelnemers en het toegestroomde publiek hing er een gezellige sfeer in clubhuis 't Houterom.

Door de speakers klonk Frank Hoogers die deelnemers en publiek mededeelde dat het water maar liefst 7,3 graden warm was, gemeten op één meter diepte. Prima weer om te duiken dus en na een professionele warming-up gevolgd door het startschot door CDA-raadslid Riekje van Vugt, is dat ook precies wat de enthousiastelingen deden. Onder luid gejuich en gejoel renden zij het water in, waarbij de eerste die de lichtmast midden in het water aantikte, een paar consumpties verdiende. 

KijkopDrimmelen was natuurlijk ook op de eerste dag van het jaar aanwezig, niet om te duiken, maar wél om voor u verslag te doen en foto's te maken. Deze vindt u in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/nieuwjaarsduik-terheijden-2018.html

Een korte opname van het moment suprême bekijkt u via ons YouTube-filmpje hieronder: