Nog 4 dagen op de teller: DELTA Fiber start vlaggetjesactie

Met nog maar 4 dagen op de teller, loopt de campagne voor glasvezel in Terheijden en Lage Zwaluwe gesmeerd. Aanmelden voor supersnel internet kan nog tot 20 januari (dus als u nog mee wilt doen: dit is hét moment) en DELTA Fiber Netwerk is vandaag gestart met een Vlaggetjesactie in Lage Zwaluwe.

Eén van de ambassadeurs in Lage Zwaluwe, Johan van der Vlist, vertelt: “Het benodigde aantal huishoudens om de aanleg van het glasvezelnetwerk te kunnen realiseren, is bijna gehaald, maar we zijn er nog nét niet. Om die reden gaan we ons deze laatste paar dagen nog extra inzetten voor het laatste eindsprintje. De inwoners in Lage Zwaluwe die zich al aangemeld hebben voor glasvezel, hebben vanaf vandaag een vlaggetje in de tuin gekregen. Door middel van deze vlaggen laten wij allemaal zien dat wij al gekozen hebben voor glasvezel en het belang in te zien van supersnel en vooral stabiel internet in Lage Zwaluwe.”

Heb jij de vlaggetjes in Lage Zwaluwe al gezien? En wil jij je ook aanmelden voor glasvezelinternet? Klik dan even verder naar de aanmeldpagina voor Lage Zwaluwe of de aanmeldpagina voor Terheijden. Heb jij je al aangemeld en wil je ook zo’n vlaggetje in jouw tuin? Neem dan contact op met één van de ambassadeurs. Bijvoorbeeld Corné Welten, Repel 13 in Lage Zwaluwe.

Beelden bij dit artikel