Nóg een stunt omdat we 5 jaar bestaan! Maak nú kans op de 61ste maandprijs!

We hadden je beloofd om te gaan stunten vanwege ons 5-jarig jubileum en wat wij beloven, dát komen we ook na!

Op de laatste zaterdag van mei geven we namelijk een Samsung Galaxy Tab A7, t.w.v. € 199,00 weg, in samenwerking met Delta Fiber Netwerk!

Momenteel wordt in vijf kernen van onze gemeente glasvezel aangelegd en is in Made de campagne in volle gang. Dat betekent dat al onze dorpen straks aangesloten kunnen zijn op een stabiel netwerk, met supersnel internet, televisie en telefonie. En met onze 61ste maandprijs ga je daar optimaal gebruik van maken! Deze Samsung tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB, voldoende voor al je favoriete apps, zoals de Kijkop-app. Met het 10,4 inch full HD scherm en de vier Dolby Atmos stereo speakers lijkt het alsof je zelf middenin je film of serie zit! De tablet is ook te gebruiken voor videogesprekken, online winkelen, natuurlijk het gebruik van social media én het lezen van KijkopDrimmelen.nl!

Wil jij deze geweldige prijs winnen? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook ( www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl ), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 29 mei aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.