Nu als eredivisionist! NAC treedt op zaterdag 8 juli aan tegen Madese Boys

Door een mooie deal met de hoofdsponsor van de Madese voetbalvereniging (den Reijer Groep die bestaat uit Ponton Made, REK Europe en Scheepswerf Made) komt de complete selectie van NAC Breda weer graag naar Made.

Voor het vijfde jaar op een rij bezoekt het eerste elftal van NAC Breda sportpark de Schietberg in Made in het kader van hun voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Zij spelen daar dan een oefenwedstrijd tegen de selectie van Madese Boys. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 juli en begint om 17.00 uur.

Voorafgaand aan de regio klassieker is er om 14.30 uur een voorwedstrijd van NAC 015 tegen Almere City 015. Ook neemt Madese Boys op passende wijze afscheid van selectiespelers Wouter de Laat, Pim Kwaaitaal, Frank Razenberg, Ronnie Verschuren en Nicky den Reijer. Verder is er livemuziek van LA Sound, Joeri Plaizier & Marco Kanters.

Op zaterdag 27 mei is de voorverkoop van de klassieker Madese Boys – NAC Breda gestart. De reguliere kaarten zijn €7,50 in de voorverkoop en €10,00 aan de kassa op de wedstrijddag. Nieuw dit jaar zijn de zogenaamde kidstickets voor kinderen t/m 12 jaar. De prijs voor een toegangskaartje in de voorverkoop kost voor kids €5,00 en op de wedstrijddag €7,50

De voorverkoopadressen zijn: AH Made, Jumbo Made, Coop Made en Sporttief