Olieknollen; ludieke actie om ’t Roer Om in Lage Zwaluwe te steunen

Het is geen verrassing dat ondernemers het zwaar hebben. Zo ook café ’t Roer Om in Lage Zwaluwe. En om eigenaren Alex en Elma te steunen, zet politieke partij SAMEN Drimmelen een unieke en ludieke actie op: het verkopen van ’t Roer Om Olieknollen. De opbrengst van de oliebollenactie gaat in zijn geheel naar ’t Roer Om én in één van de zakken zit zelfs een cadeaubon t.w.v. 25 euro.

Alex en Elma steunen SAMEN Drimmelen en zodoende bedachten een aantal bestuursleden van de partij een actie om het ondernemerspaar dat het momenteel moeilijk heeft, terug te steunen. Voorzitter van SAMEN Drimmelen, Johan van der Vlist, is van origine bakker van beroep en dus is het voor hem een koud kunstje om oliebollen te bakken. Samen zetten ze de schouders eronder en gaan ze zakken van 10 oliebollen verkopen voor € 7,50 per zak. Ze hebben wel aangegeven niet méér oliebollen te bakken dan het aantal volgers dat SAMEN Drimmelen op Facebook heeft: namelijk 750. Snel bestellen is dus aan te raden, maar in ieder geval nodig vóór 30 december, 12.00 uur. Bestellen kan via samendrimmelen@gmail.com, waarbij je je naam opgeeft en het aantal zakken Olieknollen. De zakken Olieknollen liggen voor je klaar op oudejaarsdag tussen 16.00 en 17.30 uur bij Café ’t Roer Om, Kwistgeldweg 1 in Lage Zwaluwe. Let op; betalen kan alleen contant en het liefst gepast.

In één van de bestelde zakken zal willekeurig een cadeaubon t.w.v. 25 euro worden gestopt, die besteed kan worden in het café wanneer deze de deuren weer opent.

Beelden bij dit artikel