Ontdek de kracht van essentiële oliën. Maak nú kans op de 46ste maandprijs!

De zesenveertigste maandprijs is een prijs waarmee u de kracht van essentiële oliën kunt ontdekken en die u een verbeterende levenservaring zal geven!

We geven in februari namelijk een starterstrio van essentiële oliën, lavendel, citroen en pepermunt, t.w.v. € 50,00 weg, komende van Mikor-Oil in Lage Zwaluwe!

De wereld van essentiële oliën is voor de beginner misschien wat complex, maar dankzij onze maandprijs kunt u een goede start maken. U wint een trio van lavendel, citroen en pepermunt. De lavendel olie werkt kalmerend, werkt verzachtend bij huidirritaties en wondjes en geeft mentale rust. De citroen olie is reinigend, zuivert uw huid en ondersteunt het immuunsysteem. De pepermunt olie is krachtig tegen hoofdpijn, opent de luchtwegen en helpt bij spierpijn en spiervermoeidheid. Kortom, met deze maandprijs werkt u aan een gezondere leefsituatie voor uzelf en uw gezin!

Deze starterskit aan oliën is goed voor nog veel meer dingen, maar na het winnen van de maandprijs zal u uitgebreide uitleg krijgen over de werking van de essentiële oliën. De oliën zijn zo puur en geconcentreerd, dat 1 à 2 druppels olie vaak al genoeg is om de werkzaamheid te ervaren.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 29 februari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.