Ook tijdens 10-jarig jubileum TVO tijd voor jezelf en elkaar

Afgelopen vrijdag vierden de TVO-leden het 10-jarig jubileum van de vrouwenvereniging van Zevenbergschen Hoek, Drimmelen en omstreken (foto ’s onderaan dit bericht).

Onder het genot van lekker eten, een heerlijk drankje, een stralende zon en muzikale omlijsting van ‘Trekdrop en de Zuurtjes’ (zij zongen onder meer heel toepasselijk “Wat is het leven fijn als de zon schijnt”) en de StaxCats is het tevens de jaarafsluiting voor Tijd Voor Ons bij Camping ’t Weeltje in Lage Zwaluwe.

10 jaar Tijd voor Ons

Er is ieder jaar een leuk en afwisselend programma met lezingen, workshops en uitstapjes. Het actieve bestuur zorgt ervoor dat de West-Brabantse vrouwen van 34 tot 84 ieder jaar samen op nieuwe locaties in nieuwe plaatsen komen.

Ook de afgelopen jaren wisten nieuwe leden de vereniging te vinden. Zussen, buren en vrouwen die elkaar via een andere vereniging kennen en introduceren bij TVO, zorgt voor een stabiel ledenaantal. Het gezellig samenzijn, de saamhorigheid, een leuk moment voor jezelf, samen de polonaise lopen en het er voor elkaar zijn, zorgt ervoor dat de vereniging ook voor de komende 10 jaar een hartverwarmende toevoeging is aan de agenda voor de TvO dames.

Naast leuke activiteiten zetten TVO-leden zich ook in voor lokale initiatieven zoals de 4daagse van Zevenbergschen Hoek.

Lid worden van TVO

Interesse om lid te worden? Je mag deelnemen aan een van de komende activiteiten voordat je lid wordt. Bezoek hun website en bekijk de verslagen en foto ’s van de activiteiten. Mail voor meer informatie of om lid te worden naar: info@tijdvoorons.nl.

Het jubileumfeest werd mede mogelijk gemaakt door Slagerij Rasenberg en Hans Verhuurt.