Open dag en tewaterlating Biesbosch Barrel

Zondag 25 juni van 13.00 – 18.00 uur kunt u terecht op het Dega-terrein in Lage Zwaluwe aan de Kwistgeldweg 5, voor de open dag en de officiële tewaterlating van de nieuwe Biesbosch Barrel.

De Biesbosch Barrel is ontwikkeld door De Biesbosch In en is een uniek drijvend vakantiehuisje. Deze is geschikt voor twee volwassenen (vanaf 25 jaar) en twee kinderen (t/m 17 jaar) en biedt u de kans om de natuur op een bijzondere manier te beleven. U wordt wakker met een prachtig uitzicht over bijvoorbeeld de Biesbosch of u meert aan bij een rustiek zandstrandje.

De Biesbosch Barrel is van alle gemakken voorzien. Voorop is er voldoende ruimte om te zitten, aan boord zijn stoelen en een tafel aanwezig. Aan de voorzijde is tevens een zonnescherm bevestigd en onder het afdak vindt u het buitenkeukentje, voorzien van een spoelbak en een draagbaar kookstel. Wanneer u de Barrel binnenstapt, treft u een zitje, de koelkast en het toilet. Vervolgens loopt u de slaapkamer in, welke voorzien is van een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. U krijgt voldoende brandstof en drinkwater mee voor uw gehele verblijf en douchen kunt u desgewenst bij een van de jachthavens gelegen rondom de Biesbosch.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Biesbosch Barrel? Dan bent u van harte welkom om aanstaande zondagmiddag een kijkje te komen nemen. Tijdens deze speciale middag ontvangt u tevens 15% korting wanneer u een reservering plaatst en daarmee maakt u automatisch kans op een gratis vakantie!