Partnerschap KijkopDrimmelen en OnsBrabant.com

KijkopDrimmelen is, zoals u waarschijnlijk al wel weet, bij de meeste evenementen in onze gemeente zelf aanwezig. Dit levert altijd leuke foto's, goede gesprekken, meer naamsbekendheid en een hoop gezelligheid op. Dit is ook de organisatie van het digitale platform OnsBrabant.com niet ontgaan en dus ontvingen we afgelopen week de vraag of we partner wilden worden van hét party- en fotoplatform voor de gehele provincie Brabant. Daar hadden we maar één zinnig antwoord op: Ja natuurlijk!

Wanneer wij op een evenement aanwezig zijn en vervolgens de foto's op ons platform publiceren, worden enkele foto's op de website van OnsBrabant doorgeplaatst. Wanneer bezoekers op de desbetreffende foto klikken, worden ze direct doorgelinkt naar het fotoalbum op KijkopDrimmelen. Dit is bijvoorbeeld al gebeurd met de foto's van het Powerweekend. Op de homepage vindt men de link naar de foto's van zondag en op de fotopagina de foto's van vrijdag en zaterdag. Natuurlijk kunt u ook nog eens via onze eigen fotoalbums nagenieten van dit mooie weekend.

KijkopDrimmelen is erg enthousiast over het aangegane partnerschap en wij zijn enorm trots op hoe ons platform steeds meer groeit. Ook kijken we ernaar uit om een van de fotografen van OnsBrabant.com de hand te schudden op het volgende Drimmelense evenement!